Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil türban takmak

Rüyada yeşil türban takmak

Rüyada yeşil türban takmak bir akrabadan hata görüleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil türban takmak gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil türban takmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi türban takmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada kırmızı türban takmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayallerinin gerçek olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz türban takmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada türban takmak başarılarının hiçe sayılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türban görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını türbanlı görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbana girmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments