Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz türban takmak

Rüyada beyaz türban takmak

Rüyada beyaz türban takmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz türban takmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada beyaz türban takmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil türban takmak rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi türban takmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı türban takmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada türban takmak hayal edilen eve kavuşulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz türban görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbana girdiğini görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments