Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı türban takmak

Rüyada kırmızı türban takmak

Rüyada kırmızı türban takmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, tamamlanmadan kalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, çalıştığına değeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı türban takmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada kırmızı türban takmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz türban takmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil türban takmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada türban takmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi türban takmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı türban görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet eder.

Rüyada türbanı açmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz türban görmek helal kazanca sahip olunacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments