Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil türban görmek

Rüyada yeşil türban görmek

Rüyada yeşil türban görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, ticaretin önünün açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türban gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada yeşil türban takmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil türban görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada açık birini türbanlı görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbanı açmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada türbanlı gelin görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbanı çıkarmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin olmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı türban takmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments