Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türban takmak

Rüyada türban takmak

Rüyada türban takmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işarettir.

Rüyada türban takmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Rüyada yeşil türban takmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalettir.

Rüyada beyaz türban takmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı türban takmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada mavi türban takmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada türban takmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada türban çıkarmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı türban görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments