Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi türban takmak

Rüyada mavi türban takmak

Rüyada mavi türban takmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sabrını zorlayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi türban takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada mavi türban takmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada türban takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil türban takmak erken evlilik yapacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz türban takmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı türban takmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi türban görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah türban görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz türbanlı kadın görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments