Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbana girmek

Rüyada türbana girmek

Rüyada türbana girmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbana girmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada türbana girmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada türbanı çıkarmak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi türban takmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Rüyada siyah türban görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini türbanlı görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil türban görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments