Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını türbanlı görmek

Rüyada kızını türbanlı görmek

Rüyada kızını türbanlı görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına inanılır.

Rüyada kızını türbanlı gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada kızını türbanlı görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada türbanlı birini açık görmek zor zamanlar yaşayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Rüyada türban takmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği türbanlı görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil türban takmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada türbanlı gelin görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı türban takmak bazı ortaklıklar kuracağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada mavi türban takmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments