Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuklu giymek

Rüyada ayakkabı topuklu giymek

Rüyada ayakkabı topuklu giymek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok güzel günler görüleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada uzun topuklu ayakkabı giymek tüm sorunlarının biteceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek isabetli girişimlerde bulunacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek hastalıklarından kurtulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments