Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir işe soyunacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments