Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek keyifli günler geçireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı kolye gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek itibarını zedeleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taş kolye görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı kolyeler görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından arınacağına işarettir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş kolye görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments