Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı kolye takmak

Rüyada siyah taşlı kolye takmak

Rüyada siyah taşlı kolye takmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Rüyada taş kolye takmak büyük zorluklar yaşayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada taşlı kolye takmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kolye takmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments