Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş taşlı kolye görmek

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş taşlı kolye gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, herkesin yardımına koşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada gümüş kolye almak maneviyatın da zenginleşeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına inanılır.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş kolye hediye almak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada gümüş bir kolye görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, işinden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yeni bir ortama gireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye toplamak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments