Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı kolyeler görmek

Rüyada taşlı kolyeler görmek

Rüyada taşlı kolyeler görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı kolyeler gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Rüyada kolye taşı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak problemleri teker teker çözeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Rüyada taşlı kolyeler görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı kolye almak borç içinde bir yaşam süreceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada tek taş kolye görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments