Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor taşlı kolye görmek

Rüyada mor taşlı kolye görmek

Rüyada mor taşlı kolye görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor taşlı kolye gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek yanlış anlaşılacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada mor renk kolye görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, rütbenin yükseleceğine inanılır.

Rüyada mor kolye takmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor kolye görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, günahların af olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil taş kolye görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı kolye almak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments