Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kolye görmek

Rüyada taş kolye görmek

Rüyada taş kolye görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada taş kolye gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yeni malların alınacağına delalet eder.

Rüyada taşlı kolyeler görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada kolye taşı görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kolye takmak yaşama sevincine kavuşacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek yanlış yatırımlar yapacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments