Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taş kolye görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın taşlı kolye görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada taşlı altın kolye görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments