Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taş kolye görmek

Rüyada yeşil taş kolye görmek

Rüyada yeşil taş kolye görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, işlerinin ters gideceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil taş kolye gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, karamsarlığa düşeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taş kolye görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak hasret çekenlerin buluşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek çok üzüntü yaşayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tek taş kolye görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada mor taşlı kolye görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments