Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak bileklik görmek

Rüyada parlak bileklik görmek

Rüyada parlak bileklik görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kötü noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak bileklik gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada parlak bileklik görmek haksızlıklara uğranılacağına, gönlünün ferahlayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu bileklik görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, tatsızlık olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada taşlı bileklik görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada altın bileklik bulmak kırılan kalplerin barışacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments