Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı bileklik görmek

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek ağız tadından olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik takmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bileklik görmek kazancının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine yorulur.

Rüyada taşlı bileklik takmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments