Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kötü duygularını yeneceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada taşlı bileklik görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı bileklik takmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bileklik görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, eski enerjisini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklik çalmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileklik çalmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments