Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı bileklik görmek

Rüyada taşlı bileklik görmek

Rüyada taşlı bileklik görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek kaybettiği şeyi bulmasına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başkasına bileklik takmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada bileklik ve yüzük görmek zaferler kazanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada inci bileklik takmak sorunlarını teker teker aşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments