Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bileklik takmak

Rüyada yeşil bileklik takmak

Rüyada yeşil bileklik takmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada yeşil bileklik takmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin yasa düşeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak huzurunun artacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada birine bileklik takmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, arzularınızın gerçekleşeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bileklik takmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada boncuk bileklik takmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, darp edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileklik takmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments