Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak güzel günlerine gölge düşeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işarettir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak zor bir durumda kalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşsız yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak yağmur yağmamasına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments