Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek içine fesat düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments