Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın taşlı yüzük takmak

Rüyada altın taşlı yüzük takmak

Rüyada altın taşlı yüzük takmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak işlerinin yaver gideceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak yüksek bir makamı olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, halinin iyi olduğuna, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments