Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı altın yüzük takmak

Rüyada taşlı altın yüzük takmak

Rüyada taşlı altın yüzük takmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak çevrenizden takdir görmeye, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak istediği oranda da eğleneceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak maddi zarara gireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments