Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşsız yüzük takmak

Rüyada taşsız yüzük takmak

Rüyada taşsız yüzük takmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada taşsız yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yüksek diploma alacağına işarettir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak yolculuğa, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, daha bir sevileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına delalet eder.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak iyi geçiminin de bozulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşsız yüzük takmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments