Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine inanılır.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük almak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı yüzük görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taş yüzük görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, ileride çok zengin biri olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments