Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işten yana şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, rızkının çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments