Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil suya atlamak

Rüyada yeşil suya atlamak

Rüyada yeşil suya atlamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil suya atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Rüyada yeşil suya atlamak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suya atlamak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan suya atlamak gelirinin azalacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden suya atlamak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin suya atladığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada su üzerinden atlamak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada su kuyusuna atlamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments