Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla sudan geçmek

Rüyada atla sudan geçmek

Rüyada atla sudan geçmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, düşmanına galip geleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada atla sudan geçmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Rüyada atla sudan geçmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, parasız kalacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada durgun sudan geçmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kirli sudan geçmek iftiraya maruz kalınacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada soğuk sudan geçmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arabayla sudan geçmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, hasret giderileceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz sudan geçmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments