Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil suda boğulmak

Rüyada yeşil suda boğulmak

Rüyada yeşil suda boğulmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil suda boğulmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yeşil suda boğulmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek hedeflerine ulaşacağına, kulluk derecesinin artmasına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek yenisinin başlayacağına, işlerinin yarım kalacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments