Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan yolmak

Rüyada yeşil soğan yolmak

Rüyada yeşil soğan yolmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ufkunun açılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan yolmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Rüyada yeşil soğan yolmak onu yalnız bırakmayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan yolmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek tecrübe sahibi olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada yeşillik soğan görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada marul yeşil soğan görmek nahoş sözler işiteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan vermek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan yıkamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, herkesin desteğinin alınacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine delalet eder.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments