Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan vermek

Rüyada yeşil soğan vermek

Rüyada yeşil soğan vermek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, iyi günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan çalmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan aldığını görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan yemek görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yıkamak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada temizlenmiş yeşil soğan görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments