Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul yeşil soğan görmek

Rüyada marul yeşil soğan görmek

Rüyada marul yeşil soğan görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kredi çekileceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada marul yeşil soğan görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan marul görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada marul ve soğan görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil marul yemek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil marul yıkamak böylece kişinin hafifleyeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada marul ve yeşillik görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada marul yeşillik görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments