Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan tarlası görmek

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ortak edineceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil soğan tarlası gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şükredeceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak sağlığının yerine geleceğine, erken evlilik yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek ardından yeni bir iş bulunacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada soğan toplamak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya soğan dikmek layık olduklarına sahip olacağına, isteklerini yerine getireceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments