Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan yıkamak

Rüyada yeşil soğan yıkamak

Rüyada yeşil soğan yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan yıkamak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yıkamak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada taze soğan yıkamak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan marul görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada ekili yeşil soğan görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments