Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan yolmak

Rüyada soğan yolmak

Rüyada soğan yolmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, sorunların hallolacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan yolmak gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan yolmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada soğan yolmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada bozuk soğan görmek zor günlerden geçeceğine, kötü halin son bulacağına, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada soğan sarımsak soymak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yaşamının tazeleneceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşudan soğan istemek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bahçede taze soğan görmek beğenilen işlere imza atacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde soğan görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, stresinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments