Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik soğan görmek

Rüyada yeşillik soğan görmek

Rüyada yeşillik soğan görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iş yeri sahibi olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik soğan gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada temizlenmiş yeşil soğan görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan satın almak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Rüyada yeşil taze soğan görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan biçmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments