Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede yeşil soğan görmek

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bahçede yeşil soğan gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek varlıklı kimse olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek bereketli günler geçirileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden soğan toplamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan ekmek çok güzel günler göreceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bahçede taze soğan görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments