Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan almak

Rüyada yeşil soğan almak

Rüyada yeşil soğan almak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, borçlanıp, hasta olacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri hatırlatmanız ya da bazı gerçekleri anlatmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil soğan ve maydanoz görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan yemek görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada maydanoz yeşil soğan görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan biçmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan kesmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan çalmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan aldığını görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments