Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan çıkarmak

Rüyada yeşil soğan çıkarmak

Rüyada yeşil soğan çıkarmak isabetli girişimlerde bulunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işarettir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak planlı ve programlı davranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan ekmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik soğan görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, geçim derdine gireceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan yıkamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yakın akrabadan gelecek habere, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments