Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ve marul görmek

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan ve marul gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada marul yeşil soğan görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan marul görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul ve soğan görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, gelişim içine girileceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil marul yemek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada marul ve yeşillik görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret eder.

Rüyada yeşil marul almak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil marul yıkamak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments