Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, malın bereketinin artmasına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için veya bazı işleri başlatmak veya tamamlamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yardımının olacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan pişirdiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kuru soğan görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kuru soğan görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek çok sevineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Rüyada kuru soğan pişirmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments