Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, konforunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sarımsak soğan yemek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada soğan sarımsak soymak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada soğan ve sarımsak görmek güzel günler yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan ekmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yatırımların heba olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak ve soğan görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, ona özlemle sarılacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments