Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan ekmek

Rüyada yeşil soğan ekmek

Rüyada yeşil soğan ekmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan ekmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek işlerinde yenilikler yapacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil soğan ekmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayır dualarına nail olacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan ekmek sevgi ve hürmet göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arpacık soğanı ekmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan ekmek iyi geçineceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ekmek ve soğan görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments