Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan soğan çıkarmak

Rüyada topraktan soğan çıkarmak

Rüyada topraktan soğan çıkarmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada topraktan soğan çıkarmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan çıkarmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada soğanı toprağa gömmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Rüyada topraktan soğan toplamak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa soğan dikmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan soğan sökmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Rüyada toprakta soğan görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments