Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi toplamak

Rüyada silgi toplamak

Rüyada silgi toplamak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silgi toplamak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada silgi toplamak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil silgi görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada silgi kaybetmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada defter silgisi görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada silgi almak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada silgi yemek çok sevileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem ve silgi görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments