Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem ve silgi görmek

Rüyada kalem ve silgi görmek

Rüyada kalem ve silgi görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yaşlılığında da rahat edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kalem ve silgi gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada kalem silgisi görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çirkin bir iş yapmaya alamet etmektedir.

Rüyada kalem ve silgi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, başarılı adımlar atacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada kalem silgi görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi ve kalem görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, birikim yapılacağına işarettir.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir sürü silgi görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına inanılır.

Rüyada mavi silgi görmek idealist kimse olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada turuncu silgi görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments